Wonen in het hart van Herentals.

Op de hoek van de Nieuwstraat en de Blijdenbergstraat ligt Reu Neuve op een erg interessante locatie, tussen het stadspark en het station. Ideaal dus als startpunt voor mooie avonturen: met de kleinkinderen ravotten in het park, de vele hotspots van de stad ontdekken, genieten op een bankje van de rust of integendeel je onderdompelen in de gezellige drukte.

Want Herentals is een bloeiende, hippe stad met leuke koffiebars, toffe restaurantjes en terrasjes en een uitgebreid aanbod voor zowel de sportievelingen als de shoppers. De markt, de bakker, winkels, cafés, scholen, co-working spaces, … Alle faciliteiten vind je hier op wandelafstand. Zo hou je meer tijd over om te genieten !

Rue Neuve

Trots van de Kempen!

Herentals heeft alle voorzieningen van een stad, zoals winkelstraten, winkelketens, supermarkten, een zwembad, station en ziekenhuis. Maar er is ook nog de gezelligheid, de ruimte en het groen die vaak alleen nog in een dorp aanwezig zijn.

De geschiedenis van deze historische hoofdstad van de Kempen gaat terug tot meer dan 800 jaar. Je vindt er tal van historische gebouwen en monumenten, met als bekendste de Lakenhal, de Zandpoort en de Bovenpoort en het prachtig gerestaureerde Begijnhof.

Mobiliteit

Waar je ook naartoe wil vanuit Rue Neuve, de mogelijkheden zijn onbeperkt! Je hebt zelfs geen auto nodig! Dankzij de centrale ligging kan je alle faciliteiten in de stad te voet of met de fiets bereiken: boodschappen doen, even de fitness binnen springen, gezellig een terrasje doen, of een frisse neus halen in het recreatiedomein het Netepark.

Een stapje in de wereld zetten?

Er is een uitgebreid aanbod openbaar vervoer. Vanuit het station vlakbij sta je met de trein en op minder dan een kwartier in Lier en op een halfuurtje in Antwerpen. Toch met de wagen weg? Herentals ligt vlak aan de snelweg E313 die Antwerpen met Luik verbindt.